Schuifdeursysteem sets te verkrijgen in verschillende soorten

Of je nu een beginnende klusser of een ervaren vakman bent, het is eenvoudig om zelf een schuifdeur op maat te maken. Kies het juiste schuifdeursysteem en start met jouw nieuwe klusproject. Voor iedere toepassing of ruimte in huis is wel een schuifdeur te maken. Ook voor het opbergen van spullen of kleding kan een schuifdeur een ideale oplossing zijn. Bepaal voordat je op zoek gaat naar het juiste schuifdeursysteem, welk effect je wil bereiken met de schuifdeuren die je gaat maken. Wil je een schuifdeursysteem als praktische oplossing onder bijvoorbeeld de schuin aflopend dak? Of wil je kamerhoge schuifdeuren maken zodat je deze als kledingkast kunt inzetten? Ook kun je kiezen voor een schuifbare scheidingsdeur in plaats van een standaard deur die naar een andere ruimte leidt. Dit kan in veel gevallen een praktische oplossing zijn als er weinig ruimte is voor het openen van een “normale” deur.

Op zoek naar een passend schuifdeur systeem

Een schuifdeur kan gemaakt zijn van diverse materialen waaronder hout, kunststof, metaal maar ook glas. Voor iedere toepassing is een ander soort schuifdeursysteem nodig. De ene materiaalsoort is zwaarder of breekbaarder dan het andere en daarom is ook een ander systeem wenselijk. Daarbij zijn de systemen in veel verschillende kleuren en stijlen te verkrijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld zwarte, opvallende schuifdeursystemen die bij een industriële uitstraling erg mooi staan. Heb jij een moderne woning inrichting dan past het subtiele RVS schuifdeursysteem beter. Soms is het wenselijk om het schuifdeursysteem in de wand te laten verdwijnen, terwijl bij andere toepassingen het schuifdeursysteem juist graag gezien wordt.

Schuifdeursysteem sets van verschillende merken verkrijgbaar bij GYZS

Als je op zoek bent naar een degelijk maar betaalbaar schuifdeursysteem set. Kijk dan eens op de website van GYZS.nl. In de overzichtelijke webshop vind je een groot aanbod verschillende systemen van diverse merken. De meest bekende schuifdeursystemen zijn van de merken Henderson Husky, Argenta Proslide, Geze, Barndoor Intersteel Boerenbeslag en GPF Bouwbeslag. Maar ook het eigen merk van GYZS is aan te raden. Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van het juiste schuifdeursysteem dan staat een verkoopadviseur je vriendelijk te woord. Over het algemeen geldt de regel: Voor 16:30 uur besteld, is de volgende in huis.

Waaruit bestaat een schuifdeursysteem set?

Ieder schuifdeursysteem set, welke toepassing of stijl ook, bestaat uit een aantal onderdelen. Je hebt een bovenrail, hangrollen, ondergeleider en het beslag. Het beslag bestaat uit de nodige bevestigingsmaterialen voor die bewuste schuifdeur. De schuifdeur zelf is bevestigd aan de hangrollen. Bij de meeste deuren zijn er twee handrollen nodig. Deze hangrollen rijden bij het schuiven van de deur door de bovenrail. De bovenrail wordt gedragen door de raildragers die bevestigd zijn aan de wand of het plafond. De ondergeleider zorgt ervoor dat de schuifdeur op z’n plaatst blijf en niet gaat schommelen tijdens het openen en sluiten. Ook worden er kleinere accessoires meegeleverd zoals de eindclips, soft-stops, railconnector, afdekkap en natuurlijk een handgreep.

Ben jij op zoek naar een degelijke schuifdeursysteem set? Koop deze dan in de webshop van GYZS.nl