Makelaar voor verkoop, verhuur, taxaties van woningen en bedrijfspanden

Van der Panne is niet zo maar een makelaar. Van der Panne is onderscheidend, fris en regelmatig trendsetter op de markt. Kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Dat betekend niet dat deze makelaar geen “nee” durft te verkopen. Voor de verkoop van een woning worden hightech mogelijkheden ingezet om een object optimaal te presenteren. Uiteraard mag daarin de social media niet ontbreken. Van der Panne is zowel een woning als een bedrijfsmakelaardij. U kiest voor deze makelaardij als u onder de streep een zo hoog mogelijke opbrengst wilt behouden en een prettig maar snel verkoop proces wilt genereren.

Waar u makelaar Van der Panne vindt

Van der Panne heeft twee makelaarskantoren. Op de Dorpsstraat 9 in Nieuwerkerk aan den IJssel en op de Dorpsstraat 111 B in Zevenhuizen. Het verhuren, verkopen en het taxeren van woningen en bedrijfspanden wordt door deze makelaar gedaan in de plaatsen:

  • Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Rotterdam Nesselande, Ommoord en Zevenkamp
  • Capelle aan den IJssel
  • Moordrecht
  • Zevenhuizen
  • Moerkapelle

Ook in de omgeving van deze plaatsen kunt u gebruik maken van de diensten van Makelaar Van der Panne.

De makelaar weet wat het juiste moment is voor de verkoop

Als u met deze vraag rondloopt dan kunt u vrijblijvend contact op nemen met de Makelaar Van der Panne. Deze makelaar weet wat verkopen is en kan u een goed advies geven. U krijgt absoluut een eerlijk antwoord op uw vragen. Er is echter geen standaard antwoord mogelijk omdat elke situatie weer anders is. Samen met u wordt de woning of het bedrijfspand bekeken. Hiervoor komt een gecertificeerde makelaar bij u langs. U krijgt indien nodig en desgewenst tips om de verkoop te kunnen optimaliseren. Hiermee bereikt u tijdens de verkoopprocedure het gewenste resultaat spoedig en goed.

Niet zo maar een procedure maar één van goede aanpak

Maar niet alleen uw woning of bedrijfspand wordt bekeken door de makelaar Van der Panne. Er dient voor een goede verkoop namelijk een algeheel duidelijk beeld gevormd te worden. De makelaar tracht ook een helder beeld te krijgen van de laatste ontwikkelingen in de wijk. Van der Panne vergelijkt uw woning of bedrijfspand met soortgelijk te koop staande objecten en de prijzen hiervan. Als alle nodige informatie verzameld is kan de makelaar een reële vraagprijs adviseren. Daarbij krijgt u ook te horen wat  de verwachte verkooptermijn en de verkoopopbrengst zal zijn. Dankzij de tools die deze makelaar inzet kan Van der Panne precies zien hoeveel mensen er op dit moment op zoek zijn naar een woning of bedrijfspand. Daarbij is ook zichtbaar welke groep woningzoekende geïnteresseerd is in de prijsklasse en bouw die u te koop aan biedt.

Gratis waardebepaling

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Als u met deze vraag rondloopt dan bent u aan het juiste adres bij Makelaar Van der Panne om antwoord te krijgen. Door middel van een gratis waardebepaling heeft u snel antwoord op uw vraag. De makelaar van der Panne vormt de waardebepaling van uw woning. Het is echter geen taxatierapport maar wel erg waardevol. Het geeft u inzicht op de marktwaarde van de woning. Ook kan het u helpen bij het bepalen van een verkoopstrategie.

Vraag een gratis waardebepaling van uw woning of bedrijfspand aan bij Van der Panne.