Makelaar in Groningen nodig voor de verkoop van uw woning?

Staat u op het punt om uw woning te verkopen in omgeving Groningen? Dan bent u bij NAMACO aan het juiste adres. Deze makelaar in Groningen staat gedurende het gehele verkoopproces voor u klaar om u te ontzorgen. Bij het verkopen van uw woning komt veel kijken. Een specialist zoals NAMACO in Groningen weet precies wat er moet gebeuren om de verkoop tot een succes te brengen. Zij hebben deze stappen al talloze keren doorlopen.

De verkoop van een woning start met een gedegen woningtaxatie

Bij NAMACO, de makelaar in Groningen kunt u dus terecht voor het gehele verkoopproces van uw woning. Dit proces start met een gedegen woningtaxatie zodat er een realistische vraagprijs te bepalen is. Na de woningtaxatie brengt de makelaar uw woning onder de aandacht bij zoveel mogelijk serieus geïnteresseerde kopers. Hiervoor maakt NAMACO gebruik van moderne goed werkende technieken. Er worden hiervoor niet alleen foto’s van uw woning gemaakt maar ook videobeelden.

De juiste tijd om via de makelaar in Groningen uw woning te koop aan te bieden

Als u plannen heeft om uw woning in Groningen of in de omgeving te koop aan te gaan bieden, dan is dit het juiste moment! Het woningaanbod is momenteel erg klein. Hierdoor zal het niet lang duren voordat de eerste geïnteresseerde kopers contact op nemen. De makelaar in Groningen maakt met deze eventuele kopers een afspraak. Er komt een bezichtiging waarbij NAMACO de woning zo goed mogelijk presenteert waarna er eventueel over de prijs te onderhandelen valt. Goed om te weten is dat in veel gevallen het eerste bod meestal niet het beste bod is. Daarom is het verstandig om niet te gehaast van start te gaan maar het verkoopproces even de tijd te geven. NAMACO staat u bij en adviseert u tijdens de periode dat er biedingen op uw woning gedaan worden.

Als de prijs goed is, dan maakt de makelaar in Groningen de koopovereenkomst

Is de vraagprijs geboden of bent u akkoord gegaan met een geboden bedrag? Dan kan de koopovereenkomst opgesteld worden. NAMACO gaat dit voor u regelen. In de overeenkomst komen alle belangrijke zaken te staan. Voor zowel de kopers als voor u als verkopende partij moeten de afspraken rondom de verkoop van uw woning duidelijk zijn. Daarom zal er in de koopovereenkomst van de makelaar in Groningen geen moeilijke taal staan. Dankzij een duidelijke koopovereenkomst zal de overdracht van uw woning soepel en volgens planning verlopen.

De makelaars van NAMACO houden niet van toeval

De verkoop van uw woning is geen spelletje. Het gaat om een serieuze aangelegenheid. De makelaars van NAMACO laten dan ook niets aan het toeval over. Deze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt in Groningen. Op een vernieuwende manier met moderne technieken presenteren zij uw woning en zorgen zij dat deze opvalt tussen het aanbod. Want hoe meer belangstelling, hoe hoger de opbrengst bij de verkoop.

Wilt u uw woning in Groningen verkopen? Neem dan contact op met de makelaar in Groningen, NAMACO.